18 начина за релаксация

Седалка ergoComfort

Независимо дали на къси или дълги разстояния, в завои или по магистрала: в опционалните седалки ergoComfort седите удобно и спокойно. Предните седалки могат да се адаптират по 18 начина индивидуално към телосложението на водача и спътника му. Освен разбиращото се от само себе си електрическо регулиране надлъжно, по височина и на наклона, е възможно и електрическо регулиране на опората за бедрата, както и пневматично настройване на седалката и опорите на облегалката. Също пневматично регулируема лумбална опора допринася за облекчаване на Вашата гръбна мускулатура. Тъй като седалките са отопляеми, и през студените годишни времена не е нужно да се отказвате от комфорт и релаксация.
Освен това опционалната масажна функция Ви предлага осем различни програми за релаксация, активиране и укрепване на Вашата гръбна мускулатура. Поглаждане, пингпонг или вълна: кое Ви действа най-добре? С помощта на допълнителни степени на нагряване всяко пътуване се усеща като пълна уелнес процедура.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип