Пътуване в друга светлина

Амбиентното осветление на новия T-Cross

С амбиентното осветление можете да придадете много индивидуален характер на вашия T-Cross. Индиректното бяло осветление, включено в стандартното оборудване на Style и R-Line, създава приятна атмосфера, като осветява нежно дръжките за отваряне на предните врати, декоративните лайстни на вратите и арматурното табло. Цифровите показания на контролните прибори също светят в бяло.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип