Асистентът за паркиране "Park Assist" в новия T-Cross

Системата "Park Assist" е показана примерно при Polo

Ако вашият T-Cross е оборудван допълнително с предлагания от ниво Life асистент за паркиране "Park Assist", той ще бъде в състояние не само да разпознае и да ви съобщи дали свободното място за паркиране е достатъчно голямо докато преминава покрай него, а и да паркира вместо вас. 1 При движение със скорост до 40 км/ч Park Assist постоянно търси подходящи места за успоредно паркиране. Той е в състояние да открива сам и места за  перпендикулярно паркиране при скорост на движение до 20 км/ч. 

След като изберете някое от намерените подходящи места за паркиране, можете да започнете аситирания процес на паркиране. Асистентът поема управлението и за вас остава само да работите с газта и спирачката и да следите изпълнението на маневрите.

Асистентът за паркиране може също да изведе автомобила от места за успоредно паркиране. 1, 2

В рамките на ограниченията на системата

Водачът трябва да бъде в постоянна готовност да поеме управлението на автомобила от асистиращата система и не се освобождава от отговорността за внимателно и отговорно управление на автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип