Асистентът за паркиране с функция за автоматично спиране при маневри в новия T-Cross

Асистентът за паркиране може да ви предупреди за регистрираните пред или зад вашия Volkswagen1 препятствия не само със звуков сигнал, но и визуално чрез екрана на инфотейнмънт системата. Функцията за автоматично спиране при маневри е вградена в допълнително предлаганата система за асистенция за паркиране и може да намали силата на евентуалния удар при движение на заден ход с до 10 км/ч или, ако е необходимо, да избегне напълно сблъсъка. 1, 2 Функцията за автоматично спиране при маневри може да се активира и при движение напред чрез натискане на бутон.

В рамките на ограниченията на системата

Водачът трябва да бъде в постоянна готовност да поеме управлението на автомобила от асистиращата система и не се освобождава от отговорността за внимателно и отговорно управление на автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип