Der neue T-Cross 

Spurwechselassistent "Side Assist"

Асистентът за смяна на лентата е показан като пример за ID.5

Опционалният асистент за смяна на лентата "Side Assist" може да ви предупреди за опасна смяна на лентата. Светодиоден дисплей във външното огледало ви показва кога в мъртвата ви зона се намира автомобил или се приближава бързо отзад.Ако завиете, за да смените лентата, Side Assist изчислява дали позицията или скоростта на някой от тези автомобили може да бъде опасна за вас - и ви предупреждава за това, като мига отчетливо.

В комбинация с Lane Assist той може да ви помогне и с коригираща намеса в управлението.1, 2

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип