Приятен звук за слуха и ясен маршрут пред погледа.

Аудио и навигационните системи в новия T-Cross

Допълнително предлаганите навигационни системи ви осигуряват ясен и точен маршрут и отлично забавление и настроение по време на пътуването. На ваше разположение е и аудиосистемата "Ready 2 Discover" с включен "Streaming & Internet" и  навигация по желание. 1

Аудиосистема с радиоприемник "Composition"

Чувате ли? Аудиосистемата "Composition" с 21-сантиметров (8 инча) екран осигурява постоянно добро забавление във вашия автомобил. И нищо чудно, след като системата включва цифров радиоприемник DAB+, два USB Type C порта и интерфейс за счързване на мобилен телефон.

 •  2 високоговорителя
 •  Digital Cockpit
 •  App Connect включително Apple CarPlay и Android Auto
 •  цифров радиоприемник DAB+
 •  2 USB-C порта (със зарядна мощност до 45 Вт)
 •  Bluetooth интерфейс за свързване на мобилен телефон

Аудиосистема с радиоприемник "Ready 2 Discover" вкл. "Streaming & Internet"1

Системата "Ready 2 Discover" с включени услуги "Streaming & Internet"1 се предлага допълнително от ниво на оборудване Life. Със своя 20,3-сантиметров (8 инча) сензорен екран тя предлага много повече от модерно забавление и актуална информация. С цифровия радиоприемник DAB+ можете да се насладите на любимата си радиостанция без смущения и шум, възможността за надграждане на "Ready 2 Discover" ви осигурява достъп до пълноценна навигационна система по желание. За да я поръчате, можете да използвате2 директно магазина In-Car Shop в автомобила.

 • 6 високоговорителя
 • App-Connect включително App-Connect Wireless за Apple CarPlay и Android Auto3
 •  цифров радиоприемник DAB+
 • USB-C портове (със зарядна мощност до 45 Вт)
 • Bluetooth интерфейс за свързване на мобилен телефон
 • Подготовка за активиране на по-късен етап на функция за навигация "Discover Media" включително "Streaming & Internet"2

Навигационна система "Discover Media", включително "Streaming & Internet"1

Навигационната система "Discover Media" предлага 20,3-сантиметров (8 инча) сензорен екран, интуитивна навигация с разпознаване на пътни знаци и антена за FM и цифров радиоприемник "DAB+". С интерфейса си за безжична връзка системата е подготвена и за App-Connect Wireless3 и предлага няколко USB-C порта (със зарядна мощност до 45 Вт), както и предварително инсталирани навигационни карти. 4

 • 6 високоговорителя
 • App-Connect включително App-Connect Wireless за Apple CarPlay и Android Auto3
 • Навигационна система "Discover Media", включително "Streaming & Internet" 1
 • цифров радиоприемник DAB+
 • USB-C портове (със зарядна мощност до 45 Вт)
 • Bluetooth интерфейс за свързване на мобилен телефон
 • Функция за разпознаване на пътни знаци

Навигационна система "Discover Pro", включително "Streaming & Internet"1

За всички, които търсят още повече информация и развлечения, от ниво на оборудване Life нагоре се предлага допълнително навигационната система "Discover Pro" с 23,4-сантиметров (9,2 инча) сензорен екран, функции за гласово управление и разпознаване на пътни знаци, както и многобройни технологични удобства като сензори за близост и управление с жестове, които правят пътуването още по-комфортно.

Изборът на песни, системни настройки или данни за автомобила при навигационната система "Discover Pro" става интуитивно и комфортно само с докосване или гласова команда. Системата впечатлява със своя 23,4-сантиметров (9,2 инча) екран, предварително инсталирани навигационни карти4, високоговорители на първия и втория ред седалки и цифров радиоприемник DAB+. Модерното инфотейнмънт преживяване се допълва от портовете USB-C (със зарядна мощност до 45 Вт) и Bluetooth интерфейса за свързване на мобилен телефон.

 • 6 високоговорителя
 • App-Connect включително App-Connect Wireless за Apple CarPlay и Android Auto3
 • Навигационна система "Discover Pro", включително " Streaming & Internet"1
 • цифрово радио приемане DAB+
 • USB-C портове (със зарядна мощност до 45 Вт)
 • Bluetooth интерфейс за свързване на мобилен телефон
 • Функция за разпознаване на пътни знаци
 • Функция за гласово управление

Гласово управление

С интуитивната функция за гласово управление можете да управлявате комфортно с гласови команди функциите на радиоприемника, мобилния телефон, любимата музика и допълнително предлаганата навигационна система . Можете например да изберете с глас желаната радиостанция, да поискате даден запис в адресната книга или да наберете желания телефонен номер.

За да използвате услугите на VW Connect / We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в VW Connect / We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален договор VW Connect респ. VW Connect Plus или We Connect респ. We Connect Plus с Volkswagen AG онлайн на адрес www.myvolkswagen.net или чрез приложението "Volkswagen" (на разположение в App Store и Google Play Store). За да можете да използвате услугите на VW Connect Plus / We Connect Plus през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението "Volkswagen" (на разположение в App Store и Google Play Store).

За клиентите на VW Connect и VW Connect Plus: Използването на онлайн услугите става възможно посредством интегрирана интернет-връзка. За използването на услугите уебрадио, WLAN-Hotspot и Аlexa, където същите се предлагат, е възможно да бъдат закупени допълнителни пакети данни през "Cubic Telecom", които могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие. Включеният в  пакетите данни обем може да се ползва от всички потребители и пътници в автомобила. Информация за условията, цените и поддържаните държави можете да откриете на адрес vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на услугите уебрадио, WLAN-Hotspot и Аlexa, където същите се предлагат, е възможно и през мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN-Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието между договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор, и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг).

За клиентите на VW Connect и VW Connect Plus: Използването на онлайн услугите става възможно посредством интегрирана интернет-връзка. За използването на стрийминг услуги, отделни In-Car приложения, както и на WLAN-Hotspot, е възможно да бъдат закупени допълнителни пакети данни през "Cubic Telecom", които могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие. Включеният в  пакетите данни обем може да се ползва от всички потребители и пътници в автомобила. Информация за условията, цените и поддържаните държави можете да откриете на адрес vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на тези услуги е възможно и през мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN-Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието между договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор, и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг).

За използване на безплатното приложение "Volkswagen" ви е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с възможност за пренос на данни към съществуващ или отделно сключен договор между вас и вашия мобилен оператор.

Включените в пакетите VW Connect и VW Connect Plus или We Connect и We Connect Plus могат да се различават в различните държави. Тяхната наличност зависи също от модела на автомобила, неговото оборудване и версията на инсталирания софтуер. Това важи и за услугите, предлагани от трети страни. Услугите са на разположение в рамките на договорения срок на договора и може да подлежат на промени в съдържанието или да бъдат преустановени по време на периода на договора. Допълнителна информация можете да намерите на connect.volkswagen.com, както и при вашия дилър на Volkswagen. За информация относно условията и тарифите за мобилен пренос на данни, моля, свържете се с вашия мобилен оператор.

За закупуване на ралични ъпгрейди е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден VW Connect / We Connect договор, както и да се легитимирате като потребител, тоест да свържете потребителския си профил с конкретен автомобил. Наред с това е необходимо конкретният автомобил да разполага с необходимото техническо оборудване, хардуер и софтуер за добавянето на избрания ъпгрейд. Наличните за съответния автомобил ъпгрейди може да зависи също и от годината и датата на производство на автомобила Предлаганата гама от ъпгрейди можете да видите като основен потребител в In-Car Shop с помощта на инфотейнмънт системата или пък във Volkswagen Connect Shop в интернет на адрес connect-shop.volkswagen.com. Изискващите заплащане продукти могат да бъдат закупени от In-Car Shop или във Volkswagen Connect Shop с помощта на предлаганите актуални възможности за разплащане. Наличието на предлаганите функции и ъпгрейди в In-Car Shop и във Volkswagen Connect Shop може да се различава. Вашият дилър на Volkswagen също ще се радва да ви посъветва, ако имате въпроси относно ъпгрейдите и тяхната наличност. Закупените и активитирани ъпгрейди и функции остават в автомобила, могат да бъдат използвани от всички потребители, но не могат да бъдат прехвърляни на други превозни средства.

 

По принцип App-Connect позволява използването на технологиите Apple CarPlay и Android Auto. Отговорност за работата на двете технологии носят Apple и Google, което означава, че Volkswagen AG няма влияние върху специфични при отделните държави условия като например предлагане на Apple CarPlay и Android Auto и от тази гледна точка възможността за ползване на съответната технология или услуга може да варира в зависимост от страната. Информация за предлагането на Apple CarPlay можете да намерите на адрес https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay, а за предлагането на Android Auto на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto /. Функциите може да подлежат на промени в съдържанието или да бъдат прекратени по време на срока на договора. С цел да се избегне разсейването на водача, по време на шофиране могат да се стартират само сертифицирани приложения. В тази връзка имайте предвид също, че е възможно някои от приложенията да не се предлагат и при двете технологии.

Информация за съвместимостта с различни модели смартфони с Apple CarPlay можете да намерите съответно на https://apple.com/de/ios/carplay/, а за Android Auto на https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc., Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Германия, Италия, Хърватия (частично), Лихтенщайн, Малта (частично), Австрия, Полша (частично), Сан Марино, Швейцария, Словакия, Словения, Чехия, Унгария, Ватикана. Допълнителни навигационни карти и актуализации можете да намерите на www. volkswagen.de

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип