Говорете спокойно

Интерфейсът за свързване на мобилен телефон с панел за безжично зареждане в новия T-Cross

Говорете спокойно по телефона по време на път чрез високоговорителите и микрофоните на системата за свободни ръце и зареждайте удобно мобилния си телефон с панела за индуктивно безжично зареждане в предната част на арматурното табло (допълнително оборудване от ниво Life нагоре).

Можете да шофирате и да разговаряте спокойно по телефона и чрез интерфейса за свързване на мобилен телефон "Comfort", който се предлага като допълнително оборудване от ниво Life нагоре. Системата за разговор със свободни ръце използва разположени в конзолата на тавана микрофони, а високоговорителите на аудиосистемата осигуряват висококачествения звук на разговора. Панелът за индуктивно безжично зареждане в отделението за вещи на арматурното табло от своя страна използва стандарта Qi и осигурява безжична връзка с външната антена, за да подобри качеството на връзката.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип