Комфорт и иновации

Интериорът на новия T-Cross

Висококачествените, меки на допир метериали Soft Touch на арматурното табло и вложките от изкуствена кожа на таблото и вратите създават приятна атмосфера в интериора, а спортните комфортни седалки при нивата на оборудване Style и R-Line на T-Cross предлагат допълнителен комфорт и опора по време на движение. Впечатляват и множеството модерни технологии - цифровият блок на контролните прибори Digital Cockpit с цветен сензорен екран с диагонал 20,3 cm (8-инчов)  и висока разделителна способност вече е част от стандартното оборудване, а допълнително се предлагат различни функции и удобства като навигационната система "Discover Pro" например. Панелът за безжично индуктивно зареждане на вашия смартфон е част от стандартното оборудване на T-Cross R-Line и Style.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип