Интериор

Повече пространство за вашия личен стил.

Обичате автомобили с екстри и индивидуален стил? Тогава ще се влюбите в стандартното изпълнение на интериора и индивидуалните варианти на дизайна на T-Cross. При декоративните панели имате избор на три пакета с различен дизайн - изберете своя фаворит и добавете по-силно изразен индивидуален характер в интериора на вашия T-Cross с помощта на различните цветове на централната част и вътрешната страна на страничните опори на тапицериите на седалките, декоративните панели и капака на централната конзола.

В допълнение към многобройните стилистични варианти, T-Cross предлага и високо ниво на комфорт - линиите на оборудване T-Cross и Life се отличават с удобни и висококачествени седалки с текстилна тапицерия, а предните места в T-Cross Style са оборудвани със спортни комфортни седалки.

Благодарение на индиректното осветление при линията на оборудване Style, което по желание се предлага и при T-Cross Life, вече можете да разчитате на вътрешна атмосфера с настроение. Индиректното осветление добавя фини светлинни акценти във вашия T-Cross, които са не само особено приятни при продължително шофиране през нощта, но и много стилна гледка.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Cross.

Стартиране на видеото