Камерата за маневри на заден ход "Rear View" в новия T-Cross

С камерата за маневри на заден ход "Rear View", която се предлага като допълнително оборудване от ниво Life нагоре, имате пълна видимост при  движение на заден ход - заснетата от камерата зона зад автомобила се показва на екрана на инфотейнмънт системата на арматурното табло. Изгледът се допълва и от насочващи линии, които ви улесняват в правилната преценка на разстоянията.1

В рамките на ограниченията на системата

Водачът трябва да бъде в постоянна готовност да поеме управлението на автомобила от асистиращата система и не се освобождава от отговорността за внимателно и отговорно управление на автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип