Тази климатична инсталация мисли за вас

Климатичната инсталация на новия T-Cross

Хората възприемат температурата по различен начин - докато на едни им е прекалено студено, на други може да им е горещо. Предлаганата допълнително от ниво Life нагоре 2-зонова климатична инсталация "Air Care Climatronic" помага в такива случаи, давайки възможност за регулиране на температурата от страната на водача и пътника независимо една от друга. И това не е единственото предимство на "Air Care Climatronic". Колкото по-ниска е скоростта на движение, толкова по-тихо работи вентилацията, а ако включите миенето на прозорците или задната предавка, системата ще премине автоматично в режим на рециркулация. Така въздухът в купето ще остане свеж, а температурата - приятна за всички.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип