За повече блясък в погледа

Матричната LED система IQ.LIGHT на предните светлини на новия T-Cross

Новият T-Cross си личи отдалеч и оше от пръв поглед  - благодарение на иновативната матрична LED система IQ.LIGHT на предните светлини, която се предлага като допълнително оборудване от ниво Life нагоре. Матричната технология позволява шофиране с постоянно включени дълги светлини без опасност от заслепяване на останалите участници в движението. 1 Между фаровете и емблемата на Volkswagen преминава впечатляваща светлинна лента, която добавя уникален светлинен почерк в дизайна на компактния SUV модел. В пакета са включени също опционалните задни LED светлини с анимирана спирачна функция и вградени динамични мигачи, които показват посоката с преливащ светлинен поток.

В рамките на ограниченията на системата

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип