Харесвате мощния бас?

Озвучителната система BeatsAudio™ в новия T-Cross

Перфектно координираните помежду си високоговорители на озвучителната система BeatsAudio™, която се предлага допълнително по желание от ниво на оборудване Life нагоре, осигуряват отличен, вдъхновяващ звук на всички места в купето, а допълнителният субуфър си грижи изключително дълбоките басови тонове да ви разтърсят приятно. Можете да контролирате озвучаването индивидуално и прецизно чрез екрана на инфотейнмънт системата. BeatsAudio™ не отнема от обема на багажното пространство.

  • 300 Вт обща мощност
  • Субуфър
  • 8-канален цифров усилвател
  • 6 индивидуално оразмерени високоговорителя

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип