Ъпгрейд на по-късен етап? Сега и това е възможно в новия T-Cross.

Ъпгрейдите в новия T-Cross

Повече индивидуализация на по-късен етап - много от функциите в новия T-Cross могат не само да бъдат актуализирани, но и да бъдат активирани като ъпгрейди1 на по-късен етап. В зависимост от оборудването, навигационната функция за аудиосистемата "Ready 2 Discover", App Connect Wireless2 (включва смартфон приложения) и функцията за гласово управление могат да бъдат активирани по желание и на по-късен етап.

Повече информация за ъпгрейдите

За покупката на определен ъпгрейд трябва да разполагате с Volkswagen ID потребителски профил, с валиден договор за VW Connect / We Connect и с идентификация като основен ползвател, което означава вашият потребителски профил да бъде свързан с конкретния автомобил. Необходимо е също така автомобилът да разполага с необходимите технически функции, хардуер и софтуер за инсталиране на съответния ъпгрейд. Наличието на определени ъпгрейди може да зависи и от моделната година и датата на производство на автомобила. Предлаганите за съответния автомобил ъпгрейди могат да се разгледат от основния потребител в In-Car Shop магазина в съответното меню на инфотехйнмънт системата в автомобила или в онлайн магазина We Connect Webshop в интернет на адрес shop.volkswagen-we.com. Платените стоки и услуги могат да бъдат закупени както в In-Car Shop магазина в автомобила, така и в онлайн магазина Volkswagen Connect Webshop с актуално предлаганите на тези платформи методи за разплащане. Вашият дилър на Volkswagen също ще се радва да ви посъветва, ако имате въпроси относно ъпгрейдите и тяхното предлагане. Закупените и активирани ъпгрейди остават в автомобила през съответния период на активиране, могат да се използват от всички водачи и не могат да се прехвърлят на други превозни средства.

По принцип App-Connect позволява използването на технологиите Apple CarPlay и Android Auto. Отговорност за работата на двете технологии носят Apple и Google, което означава, че Volkswagen AG няма влияние върху специфични при отделните държави условия като например предлагане на Apple CarPlay и Android Auto и от тази гледна точка възможността за ползване на съответната технология или услуга може да варира в зависимост от страната. Информация за предлагането на Apple CarPlay можете да намерите на адрес https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay, а за предлагането на Android Auto на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto /. Функциите може да подлежат на промени в съдържанието или да бъдат прекратени по време на срока на договора. С цел да се избегне разсейването на водача, по време на шофиране могат да се стартират само сертифицирани приложения. В тази връзка имайте предвид също, че е възможно някои от приложенията да не се предлагат и при двете технологии.

Информация за съвместимостта с различни модели смартфони с Apple CarPlay можете да намерите съответно на https://apple.com/de/ios/carplay/, а за Android Auto на https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc., Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип