Рециклирани материи и комфорт

новите седалки на T-Cross

Стандартните спортни комфортни седалки с тапицерии от рециклирани материали в T-Cross R-Line и Style осигуряват по-добра опора на тялото в остри завои. Материалът в централната част на тапицериите на седалките, вътрешната част на страничните опори и останалата част от тапицериите, включително и на облегалките за глава, са от 100% рециклиран полиестер и рециклирани PET бутилки. Спортната визия се осигурява от експресивния десен на тъканите и вложките от изкуствена кожа.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип