Останете на линия

Streaming & Internet в новия T-Cross

С услугите "Streaming & Internet"1, 2 във вашия T-Cross можете винаги и навсякъде да се наслаждавате на любимата си музика. Достатъчно е просто да влезете веднъж със своите данни за достъп и да се насладите на всичко на една ръка разстояние на екрана на инфотейнмънт системата - без необходимост от свързване и работа с външни устройства. С услугата за уебрадио1 можете да имате на разположение всички предимства на интернет радиостанциите, а търсенето и възпроизвеждането на предавания на живо и подкасти се превръща в детска игра. Вградената точка за достъп WLAN Hotspot1 на свой ред осигурява интернет връзка за вас и вашите пътници и  позволява използването на до осем устройства на борда.

Повече информация за Streaming & Internet

За използването на услугите "Streaming & Internet" и WLAN-Hotspot е възможно да бъдат закупени допълнителни пакети мобилни данни от външния доставчик на мобилни услуги "Cubic Telecom", които могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие. Включеният в  пакетите данни обем може да се ползва от всички потребители и пътници в автомобила. Информация за условията, цените и поддържаните държави можете да откриете на адрес https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на услугите уебрадио и мултимедиен стрийминг е възможно и през мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN-Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието между договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор, и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг).

Само в съчетание с аудиосистемата "Ready 2 Discover"или с навигационните системи "Discover Media" или "Discover Pro".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип