Здравина и практичност

Тегличът на новия T-Cross

Имате нужда да превозите по-голям товар? Това не е проблем за новия T-Cross. С помощта на допълнително предлагания теглич можете да теглите прикачни товари до 650 килограма (без спирачки) и до 1200 килограма със спирачки. 1 Максималното натоварване върху топката на теглича вече е увеличено и достига 75 килограма. Ако не се ползва, тегличът може да се демонтира и да се прибере бързо и лесно в багажника.

Със спирачки при наклон от 8%.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип