Новият T-Cross Travel Assist

Системата Travelassist е показана примерно при Touareg 

В лицето на системата Travel Assist, която се предлага допълнително от ниво Life нагоре, имате изключително полезен асистент в шофирането. Той е в състояние да поддържа движението в избраната лента, да спазва желаната от вас дистанция до превозното средство отпред и да следва зададената максимална скорост.

Наред с всичко това, системата има и функция за адаптивно насочване в лентата, която задържа активно автомобила в средата й. Travel Assist може също така да се адаптира към вашия стил на шофиране и да насочва автомобила по-наляво или по-надясно в лентата, както го правите и вие.

Във взаимодействие с навигационната система, възможностите на Travel Assist се разширяват с превантивен темпомат и асистенция в завой. Освен това, Travel Assist може да съобрази скоростта на автомобила с моментните ограничения на скоростта и с профила на маршрута (завои, кръстовища с кръгово движение и т.н.) 1, 2

В рамките на ограниченията на системата

Водачът трябва да бъде в постоянна готовност да поеме управлението на автомобила от асистиращата система и не се освобождава от отговорността за внимателно и отговорно управление на автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип