Пълна зарядна мощ

USB-C портовете на втория ред седалки на новия T-Cross

Пътниците на втория ред седалки се радват на двата допълнителни USB-C порта в задната част на централната конзола, които се предлагат като допълнително оборудване наред с предните USB-C портове, които са част от стандартното оборудване при всички нива (до 45 Вт зарядна мощност). От тях можете лесно и удобно да заредите  своя смарт часовник, Bluetooth слушалки или смартфон например по време на път - всички знаем, че в крайна сметка батериите винаги се изтощават по-бързо, отколкото предполагаме...

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип