Новият T-Cross. Свързан с целия свят.

Новият T-Cross VW Connect

Благодарение на своята пълна свързаност, вашият Volkswagen може да ви предложи многобройни VW Connect услуги - стига само да пожелаете. След еднократно активиране и регистрация в профила с вашия Volkswagen ID, използването на иновативните онлайн услуги е безплатно и лесно като детска игра.

VW Connect1 може да направи ежедневното пътуване с вашия Volkswagen не само много по-приятно, а и много по-комфортно. Услугите ви дават достъп до най-важната информация за автомобила и предлагат полезни и удобни функции като обаждане на пътна помощ при повреда или планиране на посещението в сервизния център например 

С приложението Volkswagen App1 за вашия смартфон от друга страна можете да следите най-важните данни за вашия Volkswagen дори когато сте в движение - като например да проверите оставащия пробег с наличното гориво или дали всички врати и прозорци са затворени.

Повече за VW Connect

За да използвате услугите на We Connect и We Connect Plus при моделното семейство ID. е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect / We Connect Plus с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален договор We Connect / We Connect Plus с Volkswagen AG онлайн. Договорът за We Connect при моделното семейство ID. не е ограничен за срок от три години. We Connect Plus е ограничен за първоначален срок от три години и може да бъде удължен срещу заплащане след този период. За да можете да използвате услугите на We Connect Plus през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (на разположение в App Store и Google Play Store).

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип