Открийте нещо ново – на пътя или в дигиталния свят

Новият T-Cross VW Connect Plus

Огромната вселена от дигитални услуги на марката Volkswagen издига свързаността във вашия T-Cross на по-високо ниво, а по желание VW Connect Plus1 предлага и допълнителни интелигентни технологии.

Сред тях са интелигентната навигация2 с актуална информация за пътнотранспортната обстановка и промени в маршрута в практическия реално време, както и предупреждения за затруднения в трафика. Благодарение на интелигентното онлайн изчисляване на маршрута можете да реагирате гъвкаво на променящите се условия и винаги да ползвате най-оптималния маршрут до желаната цел. А с актуалната информация за цените на горивата на бензиностанциите и свободните паркоместа в обществените паркинги и гаражи ще пристигнете още по-спокойни и в добро настроение.

Повече информация за VW Connect Plus

За да използвате услугите на We Connect и We Connect Plus при моделното семейство ID. е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect / We Connect Plus с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален договор We Connect / We Connect Plus с Volkswagen AG онлайн. Договорът за We Connect при моделното семейство ID. не е ограничен за срок от три години. We Connect Plus е ограничен за първоначален срок от три години и може да бъде удължен срещу заплащане след този период. За да можете да използвате услугите на We Connect Plus през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (на разположение в App Store и Google Play Store). При по-късна регистрация, продължителността на безплатния период ще бъде съответно съкратена.

Само в съчетание с аудиосистемата "Ready 2 Discover" с активирана навигационна функция или с навигационните системи "Discover Media" или "Discover Pro".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип