Стилен характер с нови акценти

T-Roc

Модифицираният, по-агресивен SUV-дизайн на новия T-Roc дава израз на Вашия силен характер. За това се грижат многобройните характерни стилистични акценти, като например LED-фаровете и хромираните лайстни, които подчертават характерния вид на спортно оформената предна част на автомобила. За да направите Вашия T-Roc неповторим, имате на разположение избор от осем цвята за лаковото покритие. Допълнителни акценти можете да постигнете например с предлагания като опция покрив в контрастен цвят или пък с 19-цоловите алуминиеви колела1 "Misano" в черен цвят.

Нашите автомобили са серийно оборудвани с летни гуми. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият T-Roc

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Новият T-Roc

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип