Силата идва отвътре

T-Roc

Вътрешността на T-Roc ще Ви грабне от пръв поглед със своето висококачествено обзавеждане. Мекото арматурно табло с декоративен шев допълнително облагородява усещането при допир на дигитализирания кокпит. Повечето класически бутони тук са заменени от модерни, чувствителни на допир повърхности - включително и на спортния мултифункционален волан, който е сериен за ниво на оборудване R-Line. Принос за финия характер на интериора имат и седалките: например в ниво на оборудване Style те са с тапицерия Artvelours с високо качество и атрактивна визия. Ако пък предпочитате да Ви бъде още по-уютно, можете да се отпуснете на новите кожени седалки с 14-посочно регулиране и система за подгряване.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

T-Roc

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

T-Roc

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип