Забавлявайте се докато пътувате.

Радио и навигация.

Готови ли сте за концерт по желание? Два радиоприемника и една навигационна система, всички с първокласно изпълнение, са на Ваше разположение. 

Серийното радио "Composition Colour" има сензорен екран с диагонал 16,5 см (6,5 инча) и е в състояние да възпроизвежда музикални файлове във форматите MP3 и WMA. Системата разчита SD карти, разполага с FM радиоприемник и шест високоговорителя. Допълнително разполагате с Bluetooth връзка и USB порт (тип C) . към радиото.

Предлаганото като опция радио "Composition Media" (серийно от линия Sport нагоре) съдържа всички функционалности и възможности за свързване на предходния вариант, като в допълнение към това има CD плеър, USB порт (тип A) а също така разполага и с Bluetooth-свързване с мобилен телефон. Освен това благодарение на 20,3 сантиметровия (8 инча) цветен сензорен екран системата се отличава и с особено удобно управление.

Предлаганата като опция навигационна система "Discover Media" е оборудвана с цветен сензорен екран с диагонал 20,3 см (8 инча). Наред с това тя е екипирана с шест високоговорителя, FM радиоприемник, CD плеър, който възпроизвежда музика от форматите MP3, AAC и WMA, има един слот за SD карта, един USB порт (тип А) , както и възможност за свързване с мобилен телефон посредством Bluetooth.

Всички изброени устройства са оборудвани с Diversity-антена, която гарантира добър сигнал дори при неблагоприятни условия. От "Composition Media" е възможно като опция да се използват предимствата и на цифровата технологията DAB+.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип