Готови ли сте за концерт по желание? Два радиоприемника и една навигационна система, всички с първокласно изпълнение, са на ваше разположение.
Серийното радио "Composition Colour" има сензорен екран с диагонал 16,5 см (6,5 инча) и е в състояние да възпроизвежда музикални файлове във форматите MP3 и WMA. Системата разчита  SD-карти и разполага FM-радиоприемник. По желание броят на високоговорителите може да бъде увеличен от два на шест.Предлаганото като опция "Composition Media" серийно разполага с шест високоговорителя. То предлага всички функционалности и възможности за свързване на предходния вариант, като в допълнение към това има CD-плеър, USB-порт, а също така разполага и с Bluetooth-свързване с мобилен телефон. Освен това благодарение на 20,3-сантиметровия (8 инча) цветен сензорен екран системата се отличава и с особено удобно управление.
Предлаганата като опция навигационна система "Discover Media" е оборудвана с цветен сензорен екран с диагонал 20,3 см (8 инча). Наред с това тя е екипирана с шест високоговорителя, FM-радиоприемник, CD-плеър, възпроизвежда музика от форматите MP3, AAC и WMA, има два слота за SD-карта, един USB-порт, както и възможност за свързване с мобилен телефон посредством Bluetooth.
Всички изброени устройства са оборудвани с Diversity-антена, която гарантира добър сигнал дори при неблагоприятни условия. От "Composition Media" е възможно като опция да се използват предимствата и на технологията DAB+.

Затвори
T-ROC

Новият T-Roc