Вие сами решавате какво да се случва във вашия T-Roc. На ваше разположение са два варианта за радиосистема с лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или пък може да спрете избора си на навигационната система "Discover Media", която почти не оставя неудовлетворени желания.

Готови ли сте за концерт по желание? Два радиоприемника и една навигационна система, всички с първокласно изпълнение, са на ваше разположение.
Серийното радио "Composition Colour" има сензорен екран с диагонал 16,5 см (6,5 инча) и е в състояние да възпроизвежда музикални файлове във форматите MP3 и WMA. Системата разчита  SD-карти и разполага FM-радиоприемник. По желание броят на високоговорителите може да бъде увеличен от два на шест.Предлаганото като опция "Composition Media" серийно разполага с шест високоговорителя. То предлага всички функционалности и възможности за свързване на предходния вариант, като в допълнение към това има CD-плеър, USB-порт, а също така разполага и с Bluetooth-свързване с мобилен телефон. Освен това благодарение на 20,3-сантиметровия (8 инча) цветен сензорен екран системата се отличава и с особено удобно управление.
Предлаганата като опция навигационна система "Discover Media" е оборудвана с цветен сензорен екран с диагонал 20,3 см (8 инча). Наред с това тя е екипирана с шест високоговорителя, FM-радиоприемник, CD-плеър, възпроизвежда музика от форматите MP3, AAC и WMA, има два слота за SD-карта, един USB-порт, както и възможност за свързване с мобилен телефон посредством Bluetooth.
Всички изброени устройства са оборудвани с Diversity-антена, която гарантира добър сигнал дори при неблагоприятни условия. От "Composition Media" е възможно като опция да се използват предимствата и на технологията DAB+.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Roc. Със самочувствие по рождение.