Не шофирайте повече без интернет.

Свързаност.

Car-Net: така ние във Volkswagen наричаме възможността да използвате интернет в автомобила си. Зад това наименование се крият множество практични услуги и функционални приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"¹ се предлага по желание с инфотейнмънт система "Discover Media". С помощта на използването на интернет Вие може да използвате данни с максимална актуалност. Когато например попаднете в задръстване, може да получите данни как да се измъкнете от него в реално време. Особено удобно: Вашият маршрут автоматично се напасва към промените. Car-Net разполага също с функция за онлайн търсене на интересни специални обекти в близост до маршрута, с чиято помощ може да откриете например някой страхотен ресторант. Системата може да търси бързо и друг тип специални цели. Без значение дали търсите хотел, бензиностанция или кино: данните от интернет ви гарантират, че бързо ще откриете желаните, а понякога и някои неочаквани цели.

Предлаганият като опция Car-Net App-Connect Ви позволява лесно и удобно да свързвате своя смартфон с радиосистемата "Composition Media" или с предлаганата като опция навигационна система "Discover Media". По този начин може да управлявате различни приложения от телефона си през сензорния екран в автомобила. Това носи предимства не само благодарение на по-добрата ергономия: много от приложенията са в състояние да обработват предоставените от автомобила данни, предоставяйки Ви още по-богат асортимент от функционалности. Volkswagen предлага богат избор от възможности за свързване със смартфон с помощта на три различни интерфейса: MirrorLink®, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™. На адрес www.webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/mobilephone.html може да проверите, кои от изброените функции се комбинират с Вашия модел смартфон. Моля, имайте предвид, че не всички приложения могат да се съчетават и с трите предлагани технологии, а някои от функционалностите могат да варират в зависимост от държавата на пребиваване. 

Кога идва ред на следващата сервизна инспекция? Колко пълен е резервоарът в момента всъщност? Когато един автомобил се управлява от повече хора, винаги е удобно човек да може да си отговори на подобни въпроси лесно и удобно онлайн. Благодарение на предлаганите като опция услуги Car-Net "Security & Service"² (серийно при линия Sport), редица важни данни са на ваше разположение в Car-Net портала или с помощта на Net App. Технологията се доказва като поне толкова полезна и по време на шофиране: в случай, че системата регистрира инцидент с автомобила, тя автоматично се свързва с центъра за спешни повиквания на Volkswagen. разбира се, в случай на спешен случай, има възможност да направите това и сами посредством натискането на бутон. С помощта на тази функция при нужда получавате необходимата Ви помощ своевременно. 

Използването на мобилните онлайн услуги Car-Net „Guide & Inform“ е възможно само с опционалното оборудване „Discover Media“ . Допълнително се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WiFi хотспот. Алтернативно може да се ползва опционалния CarStick и отделна SIM-карта с възможност за предаване на данни. Услугите „Guide & Inform“ на Car-Net са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net „Guide & Inform“ препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор. За използването на Car-Net „Guide & Inform“ се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Наличието на услугите Car-Net „Guide & Inform“ може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок.Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen-car-net.com/portal и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

За използването на Car-Net Security & Service се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. За да може да използва функциите през целия заявен период, клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Услугата за спешно повикване е вече активирана след доставката без регистрация. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. За използването на безплатното приложение Car-Net е нужен смартфон с операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни, с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Чрез изпращането или получаването на пакети с данни в интернет, в зависимост от Вашия мобилен план и особено в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Повече информация за Car-Net Security & Service ще получите на www.volkswagen.com/car-net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип