Вашият идеален спътник при пътуване

T-Roc

Оборудван с иновативни технологии за повече комфорт и повече безопасност, новият T-Roc ще Ви отведе отпочинали до крайната цел на пътуването. Към тези технологии следва да споменем и предлагания като опция асистент за шофиране IQ.DRIVE "Travel Assist". Въпросният виртуален копилот винаги държи под око всичко, което се случва около Вас, допринасяйки за комфорта и оказвайки Ви ценна помощ в монотонни и еднообразни ситуации на пътя. По този начин Вие специално на дълги отсечки получавате идеалния спътник при пътуване.1

  • Специално на магистрала и на добре поддържани междуградски пътища IQ.DRIVE Travel Assist може автоматично да поддържа скоростта, лентата на движение и дистанцията спрямо останалите участници в движението.
  • В съчетание с трансмисията с два съединителя DSG Вие се придвижвате максимално спокойно в задръствания и в условия на трафик с множество последователни спирания и потегляния. 

В рамките на възможоностите на системата. Водачът по всяко време трябва да бъде готов да поеме управлението на автомобила и в нито един не е освободен от отговорността за безопасното управление на автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

T-Roc

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

T-Roc

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип