Бъдете винаги във връзка

Streaming & Internet

С помощта на "Streaming & Internet" 1)2) във вашето ново Polo вие винаги ще се наслаждавате на любимата си музика. За целта е необходимо просто еднократно да влезете в профила си с вече съществуващи потребителски данни и с помощта на опционалната навигационна система получавате директен достъп до профила си - без използването на външни устройства. С услугата Webradio1)2) ползвате всички предимства на технологията интернет радио на борда на автомобила - включително търсене и пускане на Live-излъчвания и подкастове, което е по-лесно отвсякога. Интегрираният WiFi-Hotspot1)2) осигурява на вас и на вашите спътници интернет достъп с възможност за сърфиране в мрежата с общо до осем външни устройства.

1) За използването на услугите "Streaming & Internet", определени In-Car Apps, както и на WiFi-Hotspot е възможно да бъдат начислени допълнителни пакети данни през "Cubic Telecom", които могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие. Информация за цените и поддръжката на услугата можете да откриете на адрес vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на услугите "Streaming & Internet" е възможно и през мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WiFi-Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието между договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор, и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг).

2) Само в комбинация с радио "Ready 2 Discover" и навигационна система "Discover Media" или "Discover Pro". 

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Taigo

  1. 1.

    Последващите изображения на автомобили показват допълнително оборудване. Върни се

Taigo

  1. 1.

    Последващите изображения на автомобили показват допълнително оборудване. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип