Поддържа автомобила в правилната посока. И спазва дистанция спрямо останалите.

IQ.DRIVE Travel Assist

Който поръча наличния като опция от ниво на оборудване Life IQ.DRIVE Travel Assist1)2), получава на бода на новия Taigo капацитивен волан: лагодарение на своите чувствителни на докосване повърхности тази технология позволява да се следи дали водачът държи автомобила "в свои ръце" - в буквалния смисъл на понятието.

  • Специално на магистрала и на добре осветени междуградски пътища IQ.DRIVE Travel Assist може автоматично да поддържа скоростта, лентата на движение и дистанцията спрямо останалите участници в движението.1)3)
  • В съчетание с трансмисията с два съединителя DSG вие се придвижвате максимално спокойно в задръствания и в условия на трафик с множество последователни спирания и потегляния. 

1) Част от предлагания като опция IQ.DRIVE пакет.

2) В рамките на възможоностите на системата. Водачът по всяко време трябва да бъде готов да поеме управлението на автомобила и в нито един не е освободен от отговорността за безопасното управление на автомобила.

3) IQ.DRIVE се предлага само в съчетание с трансмисията с двоен съединител DSG.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Taigo

  1. 1.

    Последващите изображения на автомобили показват допълнително оборудване. Върни се

Taigo

  1. 1.

    Последващите изображения на автомобили показват допълнително оборудване. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип