Използвайте любимите си приложения във вашия Volkswagen.

App-Connect

Искате по удобен начин да използвате приложенията от смартфона си във вашия автомобил? Благодарение на App‑Connect1) сега това е по-лесно отвсякога. Технологията ви дава възможност да управлявате избрани приложения и съдържание от смартфона ви директно във вашия Volkswagen. Приложенията се пренасят на дисплея на инфотейнмънт системата и могат да се управляват удобно в зрителното ви поле. По този начин получавате удобен достъп до музика, новини, карти или аудиокниги. Възможни са три опции за свързване със смартфон: Apple CarPlay™, Android Auto™ от Google и MirrorLink®. Една особено удобна възможност:  използването на Apple CarPlay™ и Android Auto™ с помощта на безжично свързване за опционалните навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro", както и за радио "Ready 2 Discover". App-Connect е част от серийното оборудване на Tiguan Allspace Elegance и Tiguan Allspace R-Line, а за Tiguan Allspace Life App-Connect може да бъде закупен и активиран допълнително  във вашия автомобил с помощта на In-Car Shop2).

Научете повече

1) App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се намали вероятността от отклоняване на вниманието на водача, по време на шофиране е възможно използването единствено на сертифицирани за целта приложения. Моля също така да имате предвид, че определени приложения не са съвместими с всяка от трите технологии, както и че предлагането на трите технологии e възможно да варира в зависимост от конкретната държава. Информация относно съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/.

2)  За закупуване на артикули от We Upgrade е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден We Connect договор, както и да се легитимирате като потребител, тоест да свържете потребителския си профил с конкретен автомобил. Наред с това е необходимо конкретният автомобил да разполага с необходимото техническо оборудване за добавянето на избрания артикул. Наличните за съответния автомобил артикули от We Upgrade можете да видите като основен потребител в In-Car Shop с помощта на инфотейнмънт системата или пък в We Connect Webshop на адрес shop.volkswagen-we.com. Изискващите заплащане продукти могат да бъдат закупени от In-Car Shop или в We Connect Webshop с помощта на актуално наличните опции за разплащане. Закупените и активитираните We Upgrade функции остават в автомобила, могат да бъдат използвани от всички потребители, но не могат да бъдат прехвърляни на други превозни средства.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Tiguan Allspace

Изображенията показват допълнително оборудване.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип