Четири камери ви показват какво се случва около вас.

Area View.

С предлагания по желание асистент за наблюдение на пространството около автомобила "Area View" вие може да виждате целия параметър около автомобила с помощта на камери: четири камери предават своите изключително полезни при маневриране изображения на екрана на инфотейнмънт системата. Така можете да виждате пространството около автомобила и от ъгли, които са невидими за зрението ви. Така можете да шофирате съвсем спокойно на заден ход, включително с прикачен товар. "Area View" е особено полезен в ситуации, когато имате ограничено пространство за маневриране, тъй като ви позволява да погледнете от всички страни на вашия Volkswagen.

С помощта на свързването на образите от четирите камери се постига и така наречения птичи поглед към автомобила. В места с ограничена видимост тази функция е много удобна и дава видимост към всичко, което се случва непосредствено до автомобила. Това решение е особено полезно за ориентиране и при шофиране в пресечен терен.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Tiguan Allspace