Четири камери Ви показват какво се случва наоколо.

Area View.

С предлаганата по желание система за следене на зоната около автомобила "Area View" камерите наблюдават в ограничената зона на видимост: четири камери предават полезни изгледи на екрана на Вашата инфотейнмънт система. Така можете да огледате пътища, които трудно могат да се обхванат от Вашата позиция на водач. Можете съвсем точно да се насочите към теглича на ремарке или да заобиколите препятствия на заден ход. "Area View" е особено удобна, когато имате ограничено пространство за маневриране, тъй като виждате всички страни на Вашия Volkswagen.

Чрез свързването на всичките четири камери системата изчислява "от птичи поглед". Тя Ви показва в ограничената зона на видимост на четирите камери какво се случва около автомобила. Това е голямо предимство, за да можете да се ориентирате, особено на терен без пътища.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип