Шофиране от ново поколение.

IQ.DRIVE „Travel Assist"

Който поръча IQ.DRIVE Travel Assist, получава и капацитивен волан на борда на Tiguan Allspace: благодарение на своите чувствителни на докосване повърхности тази технология позволява да се следи дали водачът държи автомобила "в свои ръце" - в буквалния смисъл на понятието. IQ.DRIVE Travel Assist осигурява едно особено комфортно шофиране, облекчавайки значително водача в монотонни и изморителни ситуации1):

  • Специално на магистрала и на добре осветени междуградски пътища IQ.DRIVE Travel Assist може автоматично да поддържа скоростта, лентата на движение и дистанцията спрямо останалите участници в движението.1)
  • В съчетание с трансмисията с два съединителя DSG вие се придвижвате максимално спокойно в задръствания и в условия на трафик с множество последователни спирания и потегляния. 

1) В рамките на възможностите на системата. Водачът по всяко време трябва да бъде готов да поеме управлението на автомобила и в нито един не е освободен от отговорността за безопасното управление нае автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Tiguan Allspace

Изображенията показват допълнително оборудване.

 

Изображенията показват допълнително оборудване.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип