Шофиране от ново поколение.

IQ.DRIVE „Travel Assist"

Който поръча IQ.DRIVE Travel Assist, получава и капацитивен волан на борда на Tiguan Allspace: благодарение на своите чувствителни на докосване повърхности тази технология позволява да се следи дали водачът държи автомобила "в свои ръце" - в буквалния смисъл на понятието. IQ.DRIVE Travel Assist осигурява едно особено комфортно шофиране, облекчавайки значително водача в монотонни и изморителни ситуации1):

  • Специално на магистрала и на добре осветени междуградски пътища IQ.DRIVE Travel Assist може автоматично да поддържа скоростта, лентата на движение и дистанцията спрямо останалите участници в движението.1)
  • В съчетание с трансмисията с два съединителя DSG вие се придвижвате максимално спокойно в задръствания и в условия на трафик с множество последователни спирания и потегляния. 

1) В рамките на възможностите на системата. Водачът по всяко време трябва да бъде готов да поеме управлението на автомобила и в нито един не е освободен от отговорността за безопасното управление нае автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Tiguan Allspace

Изображенията показват допълнително оборудване.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип