VW Tiguan 2016: 4MOTION

Предлаганото като опция интелигентно  задвижване на четирите колела 4MOTION  се грижи за осигуряването на оптимално сцепление на всяко от колелата в рамките на милисекунди. Така се намалява рискът от превъртане и блокиране на някое от колелата. А Вашият автомобил получава надеждно сцепление върху почти всякаква настилка.  4MOTION допринася и за комфорта. Системата работи в тясно взаимодействие и с електронните системи за сигурност, като например електронната програма за стабилност, антиблокиращата система (ASR), регулирането на тягата на двигателя (MSR) и електронната блокировка на диференциала (EDS) .

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип