Пренася вашите приложения на борда на автомобила

App-Connect¹⁾ служи за удобното използване на приложения и съдържание от вашия смартфон на борда на автомобила.  По този начин получавате съвсем лесен достъп до музика, новини, карти, аудиокниги и т.н., които се пренасят на дисплея на инфотейнмънт системат и могат да бъдат управлявани удобно в зрителното ви поле. Предлагат се три възможности за свързване на смартфон: Apple CarPlay™, Android Auto™ от Google и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™ е особено удобно благодарение на възможността за безжично свързване с навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro", както и радио "Ready 2 Discover".

1)App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се намали вероятността от отвличане на вниманието на водача, е възможно ползването единствено на сертифицирани приложения. В тази връзка молим да обърнете внимание на факта, че някои определени приложения не се предлагат за всяка от трите технологии, а наличността на всяка от технологиите може да варира в зависимост от конкретната държава. Информация за съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ също и на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/. 

Apps und Inhalte komfortabel nutzen, dafür steht optional App-Connect.2 Musik, Nachrichten, Karten oder Hörbücher werden auf das Display des Infotainment-Systems übertragen und können somit in Ihrem Blickfeld bedient werden. Drei Schnittstellen zur Anbindung von Smartphones sind möglich: Apple CarPlay™, Android Auto™ von Google und MirrorLink®. Besonders angenehm: die Nutzung von Apple CarPlay™ und Android Auto™ von Google durch die kabellose Verbindungsmöglichkeit für die Navigationssysteme "Discover Media" und "Discover Pro" sowie das Radio "Ready 2 Discover".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип