Пренася вашите приложения на борда на автомобила

App-Connect¹⁾ служи за удобното използване на приложения и съдържание от вашия смартфон на борда на автомобила.  По този начин получавате съвсем лесен достъп до музика, новини, карти, аудиокниги и т.н., които се пренасят на дисплея на инфотейнмънт системат и могат да бъдат управлявани удобно в зрителното ви поле. Предлагат се три възможности за свързване на смартфон: Apple CarPlay™, Android Auto™ от Google и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™ е особено удобно благодарение на възможността за безжично свързване с навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro", както и радио "Ready 2 Discover".

1)App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се намали вероятността от отвличане на вниманието на водача, е възможно ползването единствено на сертифицирани приложения. В тази връзка молим да обърнете внимание на факта, че някои определени приложения не се предлагат за всяка от трите технологии, а наличността на всяка от технологиите може да варира в зависимост от конкретната държава. Информация за съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ също и на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/. 

Apps und Inhalte komfortabel nutzen, dafür steht optional App-Connect.2 Musik, Nachrichten, Karten oder Hörbücher werden auf das Display des Infotainment-Systems übertragen und können somit in Ihrem Blickfeld bedient werden. Drei Schnittstellen zur Anbindung von Smartphones sind möglich: Apple CarPlay™, Android Auto™ von Google und MirrorLink®. Besonders angenehm: die Nutzung von Apple CarPlay™ und Android Auto™ von Google durch die kabellose Verbindungsmöglichkeit für die Navigationssysteme "Discover Media" und "Discover Pro" sowie das Radio "Ready 2 Discover".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team