Дисплеят на водача показва само това, което желаете

Като водач искате да държите под око единствено скоростомера и оборотомера? Или пък предпочитате да виждате повече данни за шофирането и показанията на асистиращите системи? Може би най-важното за вас е навигационната карта? Или пък заглавието на песента, която тъкмо слушате? Или определена комбинация от изброеното дотук? За радост всичко е във вашите ръце, при това буквално: от многофункционалния волан вие можете сами да конфигурирате дисплея с висока резолюция. При това точно така, както вие искате. Digital Cockpit Pro е част от серийното оборудване на Tiguan R-Line и Tiguan Elegance, а за Tiguan Life се предлага допълнително по желание на клиента.

  • 26 см (10,25 инча) TFT-цветен дисплей
  • Възможност за множество конфигурации; три от тях могат да бъдат запаметявани като фаворити

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип