Дисплеят на водача показва само това, което желаете

Като водач искате да държите под око единствено скоростомера и оборотомера? Или пък предпочитате да виждате повече данни за шофирането и показанията на асистиращите системи? Може би най-важното за вас е навигационната карта? Или пък заглавието на песента, която тъкмо слушате? Или определена комбинация от изброеното дотук? За радост всичко е във вашите ръце, при това буквално: от многофункционалния волан вие можете сами да конфигурирате дисплея с висока резолюция. При това точно така, както вие искате. Digital Cockpit Pro е част от серийното оборудване на Tiguan R-Line и Tiguan Elegance, а за Tiguan Life се предлага допълнително по желание на клиента.

  • 26 см (10,25 инча) TFT-цветен дисплей
  • Възможност за множество конфигурации; три от тях могат да бъдат запаметявани като фаворити

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team