Повече ефективност.

Двигатели.

Бензиновите двигатели за Tiguan със своята TSI-технология работят особено ефективно благодарение на комбинацията от директно впръскване на горивото и интелигентната технология на зареждане. TDI-двигателите с Common-Rail технология от своя страна съчетават икономичност с мощна тяга. Чрез сгъстяването на въздух с помощта на турбокомпресор се постига не само по-висока мощност, но и се пести енергия. Например за Tiguan Highline може да поръчате мощен TDI-агрегат със 176 кВ (240 к.с.), който осигурява особено впечатляващи динамични показатели. В съчетание с постоянното задвижване на четирите колела 4MOTION този вариант обещава надеждно сцепление на различни видове настилки. Освен това използваната технология BlueMotion Technology пести гориво, без да се налагат компромиси с динамиката. Тук спадат освен всичко друго и функцията за рекуперация на спирачната енергия и системата Start-Stopp.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип