Превозвайте багажа си с лекота

Една класическа досадна ситуация: намирате се пред багажника на автомобила си, отрупани сте с покупки и нямате свободна ръка, с която да отворите капака. С помощта на функцията  "Easy Open" можете да правите това с крак, тъй като системата автоматично разпознава ключа в джоба или чантата ви. Достатъчно е да направите малко движение с крак под задната част на автомобила - и това е достатъчно, за да се отвори капака на багажника. Не по-малко впечатляващ е багажникът сам по себе си, който изобилства от интелигентни решения и благодарение на делимите сгъваеми задни облегалки има вместимост до 1.655 литра¹⁾.

1) Възможно е да варира в зависимост от комбинацията между двигател и трансмисия.

Kann je nach Ausstattung und Motor-Getriebekombination variieren.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип