Добър климат за всички

Спътниците ви искат да им е по-хладно, но вие предпочитате да ви е топло? С помощта на тризоналния климатроник можете удобно да настройвате поотделно температурата от страната на водача, от страната на пасажера и за задните места. Благодарение на интуитивното Touch-управление серийната от Tiguan LIFE климатична инсталация "Air Care Climatronic" се управлява удобно, директно от зрителното ви поле. Климатичната инсталация може и още повече: силата на навлизащия в купето въздух може автоматично да се напасва в зависимост от скоростта на движение и по този начин се редуцира шумът от климатика. Филтърът с активен въглен ви предпазва от нежелани гости като полени, гъбични спори, фини прахови частици и алергени. При активиране на чистачките или при включване на задна предавка автоматично се активира режима за обдухване на стъклата. По този начин винаги можете да се радвате на оптимален микроклимат.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team