Създаден за хора с характер

Новият Tiguan ви разпознава - и след първоначалното регистриране на автомобила с вашия Volkswagen ID в зависимост от избраното оборудване автоматично напасва настройките на автомобила спрямо вашия профил - от позицията на седене до амбиентното осветление, за да ви създаде уют. Въпросният профил може да се ползва и в други автомобили на марката, ползващи тази функция, така че Tiguan гарантира максимален комфорт и при необходимост от честа смяна на водачите.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип