Новият Tiguan eHybrid

Наелектризиращо: Новият Tiguan eHybrid е поредната стъпка към бъдещето. Plug-in хибридният модел с комбинация от електрически и бензинов TSI двигател дава възможност за изключително ефективно и икономично пътуване. Независимо дали искате просто да отскочите за малко до града или спонтанно решите да отидете на къмпинг - вашият Tiguan eHybrid ще Ви отведе дотам. И ще Ви предложи оптималния във всеки случай режим на движение, лесно достъпен чрез възможността за избор на профил на шофиране.

  • При наличие на достатъчно заряд в акумулаторната батерия, Tiguan eHybrid стартира и потегля автоматично на изцяло електрическа тяга. Капацитетът на батерията дава възможност за изминаване на 50 километра електрически пробег според критериите на новата процедура WLTP.
  • При активиране на хибридния режим, Tiguan се грижи самостоятелно за оптималната координация на двата двигателя за изключително икономично пътуване на дълги разстояния.
  • В режим GTE двигателят с вътрешно горене и електромоторът обединяват усилия за постигане на системна мощност от 180 кВт (245 к.с.). Така можете да се възползвате от пълния запас от мощ на хибридното задвижване и да се насладите на останалата част от пътуването с широка усмивка.

 

Управление на зарядния процес
Не е нужно пълното зареждане да продължава дълго 

 

Зареждането на Вашия Tiguan eHybrid е много лесно - трябва просто да включите зарядния кабел в контакта у дома или в обществена зарядна станция. В домашни условия с мощност 2,3 кВт литиево-йонната акумулаторна батерия ще се зареди напълно след около 5 часа, а ако използвате обществена зарядна станция или допълнително предлагания стенен заряден модул Wallbox с мощност на зареждане 3,6 кВт, батерията може се зареди отново и в рамките на 3:40 часа.

Действителният автономен пробег на електричество според WLTP може да варира в според оборудването на конкретния автомобил и в условия на реално пътно движение да се различава в зависимост от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на комфортни функции/допълнителни консуматори, външната температура, броя на пътниците/натоварването, топографията и релефа на маршрута.

Показаните на илюстрацията автомобили могат да се различават в отделни детайли от актуалната продуктова гама на австрийския пазар. На снимката са показани елементи от допълнително оборудване, които се предлагат срещу допълнително заплащане. 

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип