Новият Tiguan eHybrid

Наелектризиращо: Новият Tiguan eHybrid е поредната стъпка към бъдещето. Plug-in хибридният модел с комбинация от електрически и бензинов TSI двигател дава възможност за изключително ефективно и икономично пътуване. Независимо дали искате просто да отскочите за малко до града или спонтанно решите да отидете на къмпинг - вашият Tiguan eHybrid ще Ви отведе дотам. И ще Ви предложи оптималния във всеки случай режим на движение, лесно достъпен чрез възможността за избор на профил на шофиране.

  • При наличие на достатъчно заряд в акумулаторната батерия, Tiguan eHybrid стартира и потегля автоматично на изцяло електрическа тяга. Капацитетът на батерията дава възможност за изминаване на 50 километра електрически пробег според критериите на новата процедура WLTP.
  • При активиране на хибридния режим, Tiguan се грижи самостоятелно за оптималната координация на двата двигателя за изключително икономично пътуване на дълги разстояния.
  • В режим GTE двигателят с вътрешно горене и електромоторът обединяват усилия за постигане на системна мощност от 180 кВт (245 к.с.). Така можете да се възползвате от пълния запас от мощ на хибридното задвижване и да се насладите на останалата част от пътуването с широка усмивка.

 

Управление на зарядния процес
Не е нужно пълното зареждане да продължава дълго 

 

Зареждането на Вашия Tiguan eHybrid е много лесно - трябва просто да включите зарядния кабел в контакта у дома или в обществена зарядна станция. В домашни условия с мощност 2,3 кВт литиево-йонната акумулаторна батерия ще се зареди напълно след около 5 часа, а ако използвате обществена зарядна станция или допълнително предлагания стенен заряден модул Wallbox с мощност на зареждане 3,6 кВт, батерията може се зареди отново и в рамките на 3:40 часа.

Действителният автономен пробег на електричество според WLTP може да варира в според оборудването на конкретния автомобил и в условия на реално пътно движение да се различава в зависимост от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на комфортни функции/допълнителни консуматори, външната температура, броя на пътниците/натоварването, топографията и релефа на маршрута.

Показаните на илюстрацията автомобили могат да се различават в отделни детайли от актуалната продуктова гама на австрийския пазар. На снимката са показани елементи от допълнително оборудване, които се предлагат срещу допълнително заплащане. Всички посочени цени са необвързващи, незасегнати от картелни споразумения и ориентировъчни с включен NoVA, 20% ДДС, транспортни разходи и с отчитане на надбавката или отстъпката NoVA в съответствие с § 6 NoVAG. За да улесним възприемането на текста, ние използваме или мъжкия, или женския род на съответните думи. Това по никакъв начин не предполага дискриминация срещу противоположния пол. Благодарим за разбирането.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team