Активирайте множество функции в новия Tiguan и след първоначалната покупка

Индивидуализация, която продължава и след покупката на автомобила: много от функциите на борда на новия Tiguan не само могат да бъдат ъпдейтвани, но с помощта на We Upgrade¹⁾ е възможно да бъдат активирани и след първоначалната покупка на автомобила. Например функции като навигацията за Radio "Ready 2 Discover" и App-Connect (изпълняване на приложения от смартфон през инфотейнмънт системата в автомобила) - за Apple CarPlay™ и Android Auto™ от Google включително и безжично, могат да бъдат допълнително активирани.

1) За използването на "We Upgrade" е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден We Connect договор и да се легитимирате като основен потребител, което на практика означава свързване на вашия потребителски профил с конкретния автомобил. Наред с това е необходимо също така автомобилът да разполага с необходимите за съответните "We Upgrade" функции и хардуерно оборудване. За предлаганите за съответния автомобил "We Upgrade" функции можете да се информирате в In-Car Shop раздела във вашата инфотейнмънт система. За предлаганите срещу допълнително заплащане продукти е необходимо еднократно прилагане на начин за плащане в We Connect Webshop https://shop.volkswagen-we.com. Закупените и активирани "We Upgrade" функции остават в автомобила и не могат да бъдат прехвърляни на други автомобили.

Disclaimer by Volkswagen

2. Für die Nutzung von "We Upgrade" Artikeln benötigen Sie ein Volkswagen ID Benutzerkonto, einen gültigen We Connect Vertrag und Ihre Legitimation als Hauptnutzer, das bedeutet die Verknüpfung Ihres Benutzerkonto mit dem konkreten Fahrzeug. Weiterhin ist es erforderlich, dass das Fahrzeug über die für das jeweilige "We Upgrade" erforderlichen technischen Funktionen und Hardware-Einrichtungen verfügt. Die für das jeweilige Fahrzeug erhältlichen "We Upgrade" Funktionen können durch den Hauptnutzer im In-Car Shop des Infotainmentsystems eingesehen werden. Für kostenpflichtige Produkte muss im We Connect Webshop https://shop.volkswagen-we.com einmalig ein Zahlungsmittel hinterlegt werden. Erworbene und aktivierte "We Upgrade" Funktionen verbleiben im Fahrzeug und sind nicht auf andere Fahrzeuge übertragbar.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип