Така Вие ще сте гъвкави, а Вашите спътниците – спокойни.

7 седалки

Качвайте се, моля: в големия Touran дечурлигата спокойно може да са малко повече. Серийно на комфортните единични седалки пътуват до 5 човека, на опционалните седалки от 3-ти ред могат да се настанят още 2 по-малки или по-големи пътника. Пътниците на задния ред седалки на Touran могат да заемат местата си много удобно: това е възможно благодарение на помощта при качване Easy Entry: външните места от 2-ри ред се сгъват и плъзгат напред много лесно. Благодарение на халките за закрепване ISOFIX на всички места от 2-ри и 3-ти ред в Touran сигурно могат да се монтират до 5 детски седалки. А системата за разпознаване на закопчан предпазен колан за всички редове седалки Ви позволява да разберете дали пътниците на всички места са закопчани.

В рамките на ограниченията на системата.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип