За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

ACC & „Front Assist“.

В пътния трафик можете да останете спокойни, когато спазвате достатъчно дистанция от движещия се отпред автомобил. Автоматичното регулиране на дистанцията АСС, което е серийно от Comfortline ACC ще Ви подкрепи в това.

ACC измерва отдалечаването и скоростта на движещия се отпред автомобил. При това сензор регистрира зона пред автомобила. В колони и задръствания системата спира автомобила в комбинация с опционалната скоростна кутия с двоен съединител DSG до състояние на покой и след кратко време отново може да потегли автоматично. Системата, в рамките на ограниченията си, при скорост до 210 км/ч може да поддържа Вашия автомобил на дистанция до движещия се отпред.

Понякога се случва нещо непредвидено, така че е необходимо аварийно спиране. В такива случаи може да е от ползва включената система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия. Ако в рамките на ограниченията на системата бъде разпозната критична ситуация за челен сблъсък, "Front Assist" предупреждава водача звуково и визуално и подготвя възможно аварийно спиране. Ако трудната ситуация не е преминала, системата автоматично инициира процес на спиране, който може да намали скоростта на удара. Дори по време на същинското спиране "Front Assist" помага на водача и се грижи при нужда да се използва максималната сила на спиране.

Функцията за аварийно спиране в градски условия е системно разширение на "Front Assist". При скорост от 5 до 30 км/ч тя може да реагира заедно с аварийното спиране в последния момент преди челен сблъсък.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип