За по-лесно маневриране с ремарке.

„Trailer Assist“.

Маневрирането с ремарке може да се превърне в изпитание за нервите Ви, ако не разполагате с достатъчно опит. Това е така, защото ремаркето не винаги реагира както очаквате - наред с всичко останало въртенето на волана се извършва в обратна посока. Ъгълът на завъртане на волана е от съществено значение за прецизното движение на заден ход, а асистентът за маневриране с ремарке "Trailer Assist" ще се погрижи за управлението вместо Вас в рамките на възможностите на системата. Първо включвате на задна предавка, да натискате бутона за помощ при паркиране и чрез бутона за управление на външните огледала задавате посоката, в която трябва да се насочи ремаркето. Вашият Volkswagen сега управлява автоматично, докато Вие продължавате да отговаряте за превключването на предавките, подаването на газ и спирането. Тоест, запазвате по всяко време контрола над автомобила.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип