VW Touran: App-Connect

 

Чрез опционалния App-Connect¹ е възможно комфортното ползване по време на пътуване на съдържанието и приложенията на вашия iPhone™ или смартфон. Те се пренасят на дисплея на радиосистемата респ. навигационната система в зрителното поле на водача и могат удобно да бъдат управлявани с помощта на тъчскрийн дисплея. За да се предотврати отклоняване на вниманието, по време на шофиране е възможно стартирането само на съвместими с App-Connect¹ приложения като Think Blue. Trainer., Shared Audio, Drive & Track или My Guide. Приложенията без директно отношение към автомобила като интернет-радио или новинарски услуги също могат да бъдат ползвани. Volkswagen предлага три интерфейса за свързване на смартфони с много различни възможности: MirrorLink™, CarPlay™ на Apple и Android Auto™ на Google.

 

Още информация за App-Connect

 

 

1) Само в комбинация с радиосистема "Composition Media" или навигационна система "Discover Media". App-Connect предоставя на клиента интерфейс за мобилни телефони с три технологии Mirror Link ™, Apple CarPlay и Android Auto. Имайте предвид, че в момента Mirror Link ™ се предлага само за няколко модела мобилни телефони. Volkswagen работи в тясно сътрудничество с основните производители на смартфони за едно по-добро шофиране с подкрепата на Mirror Link ™. За повече информация се обърнете към вашия Volkswagen дилър. Моля обърнете внимание на договорните условия по отношение на данните и интернет връзката.

С App-Connect можете да "отразявате" специални приложения от смартфона на екрана в централната конзола на вашия Volkswagen. Така, чрез тъчскрийн на навигационната система управлявате полезни Volkswagen приложения. В зависимост от приложението и технологията е наличен и гласов контрол.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touran Изграден характер.