Car-Net App-Connect

С предлагания като опция "Car-Net App-Connect" (предлага се от инфотейнмънт система "Composition Media") можете чрез USB удобно да виждате и управлявате от инфотейнмънт системата избрани приложения1 на Вашия смартфон. Най-хубавото: за тази цел не трябва дори да взимате устройството в ръка.

Това приложение на Volkswagen се нуждае от специфичен за автомобила интерфейс за данни. За да може да видите приложението, инфотейнмънт системата и смартфона трябва да отговарят на техническите условия. При въпроси се обърнете към Вашия Volkswagen дилър или се информирайте на адрес www.volkswagen.com/car-net.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип