Възползвайте се от висока теглителна сила при нисък разход на гориво.

Двигатели.

Вие се нуждаете от малко и можете повече: Всички двигатели на Touran отговарят на стандарта Euro 6. Дали TSI бензинов двигател или TDI дизелов двигател: икономичните агрегати с висока тяга осигуряват въодушевление.

TDI-двигателите на Volkswagen са дизелови двигатели с турбокомпресор и директно впръскване на гориво. Те се отличават с икономичност, висока теглителна сила и много висока мощност. Освен това те са особено безшумни по време на работа и благодарение на високия въртящ момент поддържат и спортен стил на шофиране.

TSI бензиновите двигатели са перфектното съчетание от мощност и икономичност. Още при ниски обороти ще се възползвате от максимален въртящ момент. С комбинацията си от малък обем, турбокомпресор и директно впръскване те дават възможност за много равномерно разгръщане на мощността.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип