Нямате свободна ръка, но въпреки това всички е под контрол? С Easy Open това е възможно.

"Easy Open".

Независимо дали с големите чанти от голям пазар, със спортните сакове или с децата на ръце. Вашият Touran Ви разкрива съвсем нови възможности. Практичната функция "Easy Open" позволява да отворите задния капак без да се налага да освобождавате ръцете си.

Системата, която се предлага като опция от вариант на оборудване Comfortline, разпознава ключа на автомобила в джоба Ви веднага след като се приближите към Touran. С едно леко движение на крака под задната част на автомобила отключвате капака на багажното отделение. Той се отваря широко, за да може да приберете нещата си. По този начин лесно преодолявате ежедневните трудности и товаренето става много лесно.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team