Не е нужно веднага да повишавате тон.

Електронно усилване на гласа

Който седи на задните места често не може да разбере добре какво казва водачът. За да не трябва да крещите срещу шума по време на пътуване, музиката от радиото или шума отвън, на помощ идва електронното усилване на гласа. В съчетание с пакет Family иd  радиото "Composition Media" или радио-навигационната система "Discover Media" тази функция усилва Вашия глас и го предава на задните високоговорители. Когато искате да се обърнете към Вашите спътници, за да ги известите например за следващата пауза, се ползва микрофонът на системата "Свободни ръце".

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип