Така Вашето потомство може да се настани удобно.

Интегрирана детска седалка.

Предлаганите като опция, интегрирани детски седалки, предлагат на деца с минимален ръст от 115 см защита и комфорт. Детските седалки са разработени за деца с тегло от 15 до 36 кг, което отговаря на II/III на стандарт ECE-R 44. Страничните опори за главата повишават не само безопасността, но са и удобни, когато след дълъг ден се затворят уморените очи. Повдигнатата седалищна площ позволява подходяща позиция за предпазния колан и дава допълнителна странична опора. В случай, че децата още не отговарят на изискванията за височина и тегло (от 115 см, 15-36 кг) на интегрираната детска седалка, чрез лесно достъпните ISOFIX халки за закрепване може с лекота да монтирате подходяща детска седалка. И още нещо: благодарение на втората интегрирана детска седалка сте толкова гъвкави, че може по всяко време да вземете приятел на детето Ви.

За използване на услугите We Connect клиентът трябва да разполага с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезе в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да има сключен онлайн отделен We Connect респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus клиентът разполага със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира автомобила си при Volkswagen AG и да използва услугите през цялото време на договорения гратисен период.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип