Погрижете се за индивидуален климат по време на пътуване.

Климатична инсталация „Air Care Climatronic“.

Не всеки е добре дошъл в Touran - полени, спори, дизелови сажди, фин прах и други алергени трябва да стоят отвън (без "с извинение"). В интериора здравето е най-важно. Това означава: тъй като функцията за прочистване на въздуха и филтъра против алергени не допускат нежелани спътници, въздухът в интериора е по-чист от външния.

При въпроса относно правилната температура вече няма да има сърдити и ядосани реакции. Чрез трите климатични зони на предлаганата като опция "Air Care Climatronic" (серийно за Highline) водачът, спътникът и пътниците на задните седалки могат самостоятелно да изберат желаната температура.

Благодарение на три предварително конфигурирани профили на климатичната инсталация - "Силно", "Средно" и "Леко" - могат да се регулират индивидуално дори повишаването на вътрешната температура и интензивността на въздушния поток. Профилът "Леко" например отговаря на нуждите на чувствителни хора и на малки деца. Профилите се изобразяват чрез иконки.

Интелигентна работа: "Air Care Climatronic" е умна. Тя мисли с Вас. Чрез датчици тя се грижи да няма вече запотени стъкла и взима под внимание дори силата на слънчевите лъчи при настройване на температурата. Освен това се намалява нивото на шума от вентилатора при шофиране с ниска скорост. А функцията за размразяване заменя при заледени стъкла стъргалката за лед.

Използването на стрийминг услугите изисква индивидуален мобилен план за пренос на данни (пакети данни чрез eSIM или WLAN-Tethering) и наличието на активен акаунт за съответната стрийминг услуга.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип