Гъвкав като Вас: интериорът на Вашия Touran.

Концепция за вътрешното пространство

Мама, татко, детето, кучето, котката, мишката: във Вашия Touran има място за всеки. Той се отличава със своя интелигентен вътрешен дизайн и щедрото пространство. Благодарение на трите пълноразмерни единични седалки на втория ред и предлаганите като опция две седалки на третия ред, приятелите и семейството се побират спокойно.

На втория ред седалки равният преход по средата позволява лесно качване и предоставя удобно пространство за краката, докато третият ред седалки се достига лесно благодарение на Easy Entry. Ако в един момент мястото не е необходимо за пътници, всички задни седалки могат да се сгънат до равна повърхност за товарене.

Изключително практичната мултифункционална средна конзола е част от серийното оборудване на Touran - и предлага освен централен подлакътник достатъчно място за напитки, мобилен телефон и всичко, което искате да имате под ръка.

И в кокпита се обръща внимание на много комфорт. Елементите за управление, като предлаганите като опция радио или навигационни системи и климатичната инсталация са наклонени към водача и позволяват изключително удобно ползване.

Благодарение на променливия товарен под в багажника на Touran, който от версия Comfortline е част от серийното оборудване, сте подготвени за всякакви ситуации. Той е изключително удобен при товарене на тежки предмети: тогава може да го вдигнете до ръба на багажника и по този начин просто да набутате или изтеглите товара.

Още повече възможности за съхранение предлага пакетът за управление на багаж. Системата от шини в страничната облицовка в комбинация с еластичната мрежа, която чрез велкро лепенките отстрани може да се ползва като чанта за багажник, позволява индивидуално оформление на багажника.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип