Светлина без тъмни страни.

LED фарове и задни светлини.

Да разчупваш традиции винаги е освежаващо - и за очите. Светлината на LED е много по-приятна за очите от тази на конвенционалните крушки. За Вас това означава: пътувате много по-спокойно в тъмни условия. Освен това, предлаганите като опция LED издържат по-дълго, което означава, че задните светлини и стопове ще отказват по-рядко. Най-доброто обаче е: предлаганите като опция LED фарове изглеждат страхотно, но не заслепяват идващите насреща автомобили. Предлаганият като опция "Dynamic Light Assist" затъмнява тази част на дългите светлини, която би могла да доведе до проблеми при идващите насреща автомобили. Не са ли това свежи перспективи?

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип